Para Baixar em PDF:

Simulado 11 Concurso Professor De Inglês

1.Fill in the blank, in the following questions 51 to 56.
She ______ a black dress but she changed
her mind.
a) Going to put on.
b) Putting on.
c) About to put on.
d) Was going to put on.
e) Had putted on.

2.The child _____ crying a few minutes ago.
a) Had stopped.
b) Stops.
c) Will stop.
d) Stopped.
e) Has stopped.

3.When she arrived, he ______.
a) Already left.
b) Has already left.
c) Had already left.
d) Left.
e) Had been leaving.

4.He remembers being _________to the fair as
a child.
a) Visited.
b) Brought.
c) Taken.
d) Shown.
e) Submitted.

5.Wendy is ___________ Paul to get up now.
a) Telling.
b) Saying.
c) Saying to.
d) Telling to.
e) Speaking with.

6.The kids were _______the table eating their
food.
a) In.
b) At.
c) On.
d) Over.
e) Next.
7.The expression “craps up” mean,
something is very:
a) Old.
b) Fresh.
c) Funny.
d) Fun.
e) High.

8.Marque a opção em que o plural foi usado
corretamente em todos os substantivos:
a) Wolfes / babies / pianos / mices.
b) Men / children / foots / days.
c) Wives / tomatoes / holidays / citys.
d) Women / kisses / dolls / fathers-in-law.
e) Walls / flashes / chiefs / childrens.

9.Choose the CORRECT RESPONSE:
Why didn’t they invite us to the Sanchezs?
a) They were going to, but there wasn’t enough time.
b) The Sanchezs was going to come but then they
cancelled.
c) They tried, but the Sanchezs had left on vacation
yet.
d) They wanted to but none answered they called.
e) They had already invited too much guests.

10.The third day of the week is:
a) Wednesday.
b) Sunday.
c) Friday.
d) Thursday.
e) Tuesday.

gabarito
1-d
2-d
3-c
4-c
5-a
6-b
7-c
8-d
9-a
10-e

Simulado 11 Concurso Professor De Inglês

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

7 + dez =

PROJETO QUALIFIQUE-SE!

CURSOS GRATUITOS E TODOS COM CERTIFICADO

CERTIFICADOS LIBERADOS PELO MEC – DECRETO 5.154/2004. Certificados Válido em TODO O BRASIL. Útil para currículo, horas complementares na faculdade, concursos, seleções, progressão funcional, empregos, …