Para Baixar em PDF:

Simulado 3 Concurso Professor De Inglês

1.Leia a sentença abaixo:

One of the maids may have taken the jewels.

Assinale a alternativa que contem a voz passiva correta da sentença acima.
a) One of the maids may have been taking the jewels.
b) The jewels may have taken one of the maids
c) One of the maids may be taken the jewels
d) The jewels may have been taken by one of the maids

2.Leia a sentença abaixo.

Did the noise frighten them?

Assinale a alternativa que contem a voz passiva da sentença anterior.
a) Were them frighten by the noise?
b) Were they frightened by the noise?
c) Did the noise frighten by them?
d) Are they frighten by the noise?

3.Leia a sentença abaixo.

Good gave me eyes.

The passive voice of the above sentence is:
a) My eyes are given me by god
b) I was given eyes by god
c) God gives eyes to me
d) By eyes have been given to me

4.He does daily exercises ____________?
a) Don?t he
b) Do he
c) Doesn?t he
d) He does

5.He does daily exercises ____________?
a) Don?t he
b) Do he
c) Doesn?t he
d) He does

6.He goes to school every day ________?
a) Don?t he
b) Doesn?t he
c) Isn?t he
d) Not he

7.I am not as good at football as he is ________?
a) Aren?t I
b) Is he
c) No
d) Am I

8.That was _______ only treatment possible for him.
a) A
b) An
c) The
d) These

9.Reed and complete corretamente:

The airplane took (I) ____ (II) ____ six o?clock:

a) off / at
b) up / in
c) at / for
d) by / from

10.The plural of “that wise Englishman keeps his gold watch in a safe” is:

a) Those wise Englishman keep their gold watches in safes
b) Those wises Englishman keep theirs gold?s watches in safes
c) Those wise Englishman keep theirs gold watcher in saves
d) Those wise Englishman keep his gold watches in a saves

gabarito
1-d
2-b
3-b
4-c
5-d
6-b
7-d
8-c
9-a
10-a

Simulado 3 Concurso Professor De Inglês

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

3 + 12 =

PROJETO QUALIFIQUE-SE!

CURSOS GRATUITOS E TODOS COM CERTIFICADO

CERTIFICADOS LIBERADOS PELO MEC – DECRETO 5.154/2004. Certificados Válido em TODO O BRASIL. Útil para currículo, horas complementares na faculdade, concursos, seleções, progressão funcional, empregos, …